At Home Logo

BIDO At home

 

Grazas por vir a Bido estes últimos anos, agora estamos preparados para devolvervos a visita.

A vida é un cambio constante e en ocasións, inesperado…

Propoñémosvos que fagamos dos cambios oportunidades e cando cheguedes a casa, que deixedes o móbil, non poñades a tele, esquecédevos do mal humor, a indignación e facede algo especial.

Porque os bos momentos non só lembraranse polo lugar no que suceden senón pola intensidade e a emoción con que se viven.

Así que en familia, en parella ou sós, poñede unhas velas, unhas flores, boa música, servídevos un bo viño, poñédevos guapos e dedicádevos tempo para falar, pensar, rir, lembrar, planear…

comer ou cear.

 

 

HORARIOS

Os nosos días e horarios de servizo de recollida no restaurante:

ao mediodía: venres, sábados e domingos, de 13:30 a 15:00 h;

noite: venres e sábados de 20:00 a 22:00 h.

 

 

FORMALIZAR O TEU PEDIDO

Podes realizar o teu pedido no teléfono: +34 881 922 847

 

So recollida no local.
 

BIDO At office

E se vos toca quedarvos a comer na oficina, sempre haberá alguén que teña algo que celebrar . Merecédesvos algo especial porque cada día é único.

Bido At Home Bido At Home Bido At Home>

* Se vos pode apetecer algún tipo de marisco elaborado (camaróns, berberechos, mexillóns, ameixas…) encargádeo con antelación.

 

 

VIÑOS

Consulta a nosa carta de viños na nosa páxina de Cartas e Menús,

cun 25% de desconto sobre os prezos de carta.

 

 

DOMINGOS “SESIÓN VERMUT”

O noso vermut caseiro

preparado dos domings acompañado de olivas-allos encurtidos e améndoas fritas ao curry

(para 2 persoas)    14

At Home
Cerrar
Carta
Flor Bido

ENTRANTES

Empanada

caseira do día15

Croquetas

de marisco ou de xamón ibérico18

Terrina de foie gras de pato

redución de viño Mencía, confeitura de peras con whisky Macallan e pan de brioche tostado19

Salmón marinado e afumado

mazá verde, burrata de requeixo da Capela16

Steak tartar de vaca galega

encurtidos, emulsión de Tártara e queixo Galmesano18

Canelones de galo de curral

gratinados con queixo San Simón dá Costa, cogomelos de tempada 15

"Gildas" de Atún rojo

Phisalis e salsa Ponzu18

Ameixas mariñeira

lixeiramente picantes, lima e xenxibre22

Niguiris vexetais

de tomate marinado, de pemento asada, de berenxena á brasa e de remolacha lixeiramente encurtida22

Salpicón de pescada lañada

encurtidos e zume de piparra22

Carta
Carta
Flor Bido

PRINCIPAIS

Pescada

vexetais de primavera, praliné de cebola e abelás, demiglaçe de verduras asadas26

Pa de cordeiro asada

cenorias, espinacas e remolacha encurtida24

Peituga de galo de curral

ameixas asadas, packchoi, xugo de asado e olivas negras23

Flor Bido

SOBREMESAS

Milhojas de vainilla

salsa de choco branco-toffe-café8

Chocolate

biscoito Sáches, cremoso de chocolate, crocante de fabas de cacao e ganaché de chocolate guanaja8

TODOS LOS PRECIOS INCLUYEN EL IVA

Cualquiera de los 14 alérgenospuede formar parte directamente o en forma de trazas en nuestras elaboraciones.
Consulte a nuestro personal.

Cerrar
Carta

THE COLLECTION

CÓCTEL BIDO AT HOME 7€

Piña Colada

Ron Blanco

Ron Malibú

Zume de Limón

Puré de Coco

Azucre

Coctel
Seprador

Mai Tai

Ron Blanco

Ron Añejo

Zume de Laranxa

Zume de Limón

Azucre

Orgeat

Coctel
Seprador

Bloody Mary

Vodka

Salsa Perrys

Salsa Worcestershire

Zume de Limón

Sal

Pementa

Coctel
Seprador

Expreso Martini con Licor Café

Vodka

Licor Café

Sirope de Azucre

Sirope de Vainilla

Coctel
Seprador

Mucho México

Tequila

Cointreau

Zume de Lima

Sirope de Azucre

Monin Yuzu

Coctel
Seprador

Bramble

Ginebra

Licor de Amora

Zume de Lima

Sirope de Azucre

Zume de Manzá

Coctel
Seprador

Old Fashioned

Bourbon

Angostura Bitter

Laranxa

Azucre moreno

Coctel
Seprador

Whisky Peach

Whisky

Marmelada de Pexego

Zume de Limón

Zume de Laranxa

Coctel
Seprador

TODOS LOS PRECIOS INCLUYEN EL IVA

Cerrar

SAN VALENTÍN EN BIDO

 

Pon un mantel, branco ou beige a poder ser, dá igual se está un pouco engurrado, e serve a primeira copa mentres empratades na estética vaixela que Bido inclúe, formada por vasos de cóctel e pratos compostables.

Dámosvos todas as ferramentas para que poidades crear un momento único, que lembraredes e repetiredes moito máis alá de San Valentín.

Un festín elegante onde cada prato forma parte dun lenzo que só está completo cando te sintas á mesa para gozalo.

 

ESTA CEA INCLÚE:

Vasos de cóctel e decoración, velas e vaixela reciclable e compostable.

PREZO: 149 € para dúas persoas (IVE incluído)

 

ADQUIRE A TÚA EXPERIENCIA AQUÍ

O MENÚ

Salmón marinado e afumado, mazá verde, burrata de requeixo da Capela.

Alérxenos: Lácteo, peixe

Ameixas mariñeira, lixeiramente picantes, lima e jengibre

Alérxenos: Moluscos, glute

Canelón de galo de curral, pesto de queixo San Simón dá Costa, cogomelos de tempada e mollo de asado

Alérxenos: Lácteo, glute

Magret de pato á laranxa e frambuesas

Alérxenos: Glute

Texturas e contrastes de chocolate. Biscoito Sacher, perlas de choco-branco-toffe, cremoso de chocolates...

Alérxenos: Lácteo, glute, ovo

Cóctel Margarita paixón. Acompañado de olivas e améndoas fritas con curry vermello Jaypur.

Alérxenos: Froitos secos

Viño branco ou tinto D.O. de Galicia